vrijdag 22 februari 2013

Deautybox FebruariVandaag was het weer D-day!! De "Discovering day" is iedere keer weer een dag in de maand om naar uit te kijken. Me so happy, zeker na een lange schoolweek!

Maar toen ik de Deautybox opende vormde zich spontaan een pruillipje op mijn gezicht. Waarom? Ik zag "maar" vier producten. Maybe I’m spoiled, maar ik had meer verwacht.  

Wat dat pruillipje snel van mijn gezicht veegde was de full size Mythic Oil Shampoo. Ik heb hier al veel over gehoord en gelezen dus ik ben hier echt benieuwd naar. 

Wat de totale inhoud was van mijn box?:


L’Oréal  Professionnel Mythic Oil Shampoo:
Deze zou je haar intens voeden en laten glanzen als nooit tevoren. We shall see...

Biotherm Biomains handcrème: 
Ik ben geen fan van handcrème, dus deze wordt sowieso een weggevertje.

Eucerin Douchegel ph5:  
Voor de gevoelige huidjes onder ons. Deze douchegel zorgt ervoor dat je huid zijn natuurlijke afweersysteem behoudt.

L’Oréal Paris Super Liner Blackbuster: 
Een chunky eyeliner. Ideaal om dikke of dunne lijntjes te creëren. Ik had dringend een nieuwe nodig dus deze komt zeker als geroepen.Mijn algemene gedachte over deze box is nogal “hmmmm”. Naast het feit dat ik meer producten had verwacht, zie ik weer een handcrème, een douchegel en een shampoo de revue passeren. De eyeliner zorgt gelukkig wel voor wat verandering. Ik hoop dan ook erg dat er in de toekomst meer beautyproducten in de box terechtkomen. Dus fingers crossed!

Iets anders dat ik erg inventief vond, was dat er een soort van papieren kader werd meegeleverd. Als je deze in het dekseltje van de box stopt samen met een eigen foto, dan hebt je een fotokader. Deauty doet dus ook aan DIY's blijkbaar. I like, again thumbs up for Deauty!


Enjoy,
 

Xoxo

Luana

2 opmerkingen:

  1. Ik kan je uit ervaring vertellen dat de mythic - Shampoo erg lekker is. De olie trouwens ook !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb em ondertussen al getest en kan dat alleen maar bevestigen!

    BeantwoordenVerwijderen