woensdag 23 januari 2013

Deautybox JanuariVandaag was het weer discovering day onder de Deautista’s! Gisteren ontving ik weer een mail van Deauty met hierin de mededeling dat mijn doosje vol leuks onderweg was. JOEPIE!Nadat de postbode aanbelde en ik snel een krabbel zette op zijn leverbewijs, kon de ontdekking naar nieuwe beautyproducten weer beginnen. Bij het openen van de doos viel één ding mij op. Wat een mooie deksel! Deze is dit keer bedekt met een mooie foto van een vrouw kijkend in de “Deauty spiegel”. Leuk detail van Deauty ;). Anyway,op naar het belangrijkste: de inhoud! 

Deze maand bestaat de inhoud van de Deauty Box uit het volgende:

Daily Microfoliant van Dermologica:

Een gezichtscrub dat bestaat uit poeder dat bij aanraking met water een papje wordt. Deze dagelijkse scrub komt eigenlijk als geroepen tijdens mijn examenperiode. De stress en ongezonde snacks (die ik met plezier verorber) bezorgen mij major break outs … Not so fun :)!


For her van Narciso Rodriguez: 
Simply said, een lekker staaltje parfum. Nadeel: ik snak dankzij de lekkere geur extra hard naar de zomer.
 

Elnett Luminize van l’Oréal Paris:

Deze haarlak zou anders zijn dan de reguliere Elnett. Naast ultieme fixatie laat het je haar als nooit tevoren glanzen… Hmm klinkt veelbelovend I guess.


Force Vector Masker van L’Oréal Professionel:

Ideaal voor de winter is deze haarmasker zeker. Je “dor bosje” breekbaar en verzwakt haar leeft weer helemaal op na gebruik. Iets dat ik zeker eens zal testen, dus fingers crossed!


Almond shower oil van L’Occitane:

Deze doucheolie is iets dat ik zeker eens ga testen. De winter kan je huid uitdrogen en daarom is extra verzorging zeker welkom. De olie hydrateert je droge winterhuid to the fullest en laat ook nog eens een amandelgeur achter. Babyvelletje here I come?!

Voila! Dat waren de producten van deze maand. Opnieuw kon Deauty mij verrassen, want ik heb geen van deze producten ooit getest. Ik heb dus nog heel wat te ontdekken bij deze. Kon deze editie van Deauty Box jullie ook bekoren? En hebben jullie al een product getest? Let me know ;).


Have fun,

Xoxo
Luana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten