zondag 25 november 2012

Deautybox November has arrived!

Het concept bestaat al langer in andere landen, maar eindelijk is ook België aan de beurt. Halleluja praise the Lord! Deauty Box has arrived…

Al maanden kijk ik met smachtende ogen naar de unboxing reviews op buitenlandse blogs over Beautybox en Glossy Box (beautydoosjes waarvan natuurlijk niet in België verkrijgbaar) maar nu is het eindelijk onze beurt.

Het gaat om een doosje vol beautyspulletjes dat eens per maand jouw richting uitkomt. Voor slechts 15 euro/maand krijg jij ongeveer 5 tot 7 luxestaaltjes van topproducten toegestuurd. Het gaat niet om staaltjes die je slecht één keer kan gebruiken, neen het zijn kleine versies van de full size producten. Too good to be true you say?! No way, want in iedere box zitten ongeveer twee producten die zelfs full size zijn. Met andere woorden, luxestaaltjes en full size versies voor slechts 15 euro. Hebben, hebben, hebben is wat ik dacht!

Het is nu al de derde maand dat Deauty Box deze doosjes verstuurd, maar deze novemberversie  is nog maar mijn eerste. Dus laat me tonen wat erin zit:


Kérastase Cristalliste Bain Cristal – 80ml (Full size: 250ml, €16,99)

 Een shampoo voor halflang tot lang haar. Het maakt jouw coupe zacht, schoon en gezond. I’ve tried and I already like, zeker de lekkere geur na het wassen van je haar.


Kérastase Cristalliste Lait Cristal – 75ml (Full size: 200 ml, € 21,50)

Dit is de conditioner van de shampoo hierboven. Het maakt je haar glad, zacht en natuurlijk... die geur hmm.


Nails by JM – Nail Polish Corrector Pen – 4,5ml (dit is een full size product! € 13,20)

Ikzelf gebruik steeds een wattenstaafje met wat nagellakremover om de foutjes na mijn “manicure-at-home”. Ik ga deze zeker eens proberen en zien of het evengoed werkt.


Clinique High Impact Mascara 01 Black – 3,5 ml (Full size: 8gr, € 22,55)

Dit is naar het schijnt een klassieker onder de mascara’s. Ideaal voor vrouwen met gevoelige ogen en lenzendragers. Mijn favoriete mascara is en blijft Colossal Volume van Maybelline, dus eens zien of deze mij zal kunnen overtuigen.


L’Oréal Paris Youth Code Luminizer Serum – 30 ml (Ook dit is een full size en kost € 16,99)

Deze serum belooft je een jeugdige gezonde glow. Eerder iets voor de mama, want op 22-jarige leeftijd heb ik nog geen last van rimpels of verkleuringen. In de box zit een handig zakje. Hierin stop je de producten die je zelf niet gebruikt en geef je het aan je mama, vriendin, buurvrouw,… iemand die er wel wat mee kan doen.


Kiehls Ultra Facial Cleanser- 30ml (Full size 75ml, € 9,50) en Ultra Facial Cream  - 7ml (Full size 50ml, € 24)

De online reviews over de gezichtsreiniger beloofden veel. De cleanser zou je natuurlijke pH-waarde respecteren en overtollig talk verwijderen. Ikzelf heb nogal last van een overproductie aan talg bij mijn T-zone en ik moest zeggen dat ik na het testen van de cleanser geen vettige huid meer had. Ook voelde mijn huid niet droog aan, zoals na het gebruik van andere cleansers. Het is zeker een keeper!

De facial cream zorgt dan weer van continue hydratatie. Ikzelf blijf weg van gezichtscrèmes uit vrees voor een glimmende huid. Ik heb het dus maar getest op mijn vriend (hij heeft last van een droge huid) en na gebruik leek zijn huid al minder droog.

Ik ga mij met deze producten de komende maand zeker zoet houden. Al ben ik benieuwd wat er in de volgende Deauty Box zal zitten. Voor extra informatie over deze box ga dan zeker een kijkje nemen op www.deauty.be .


Xoxo
Luana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten